Vargha Katalin üzente 9 éve

KEDVES MAGDOLNA! ŐSZINTE ELISMERÉSEM AZ ÉRTÉKES SZÍNVONALAS MUNKÁKÉRT!
KÉREM SEGÍTSEN NEKEM: SZERETNÉK VÁSÁROLNI EGY OLYAN NAGYÍTÓT AMIT ÖN HASZNÁL A FILMEN. NYAKBA AKASZTHATÓ, VAGY RUHÁRA CSÍPTETENDŐ, DE NAGYON PRAKTIKUS.
TISZTELETTEL ÉS SZERETETTEL ÜDVÖZLÖM
VARGHA KATI

Válasz

Szeremi Attila üzente 11 éve

Csúcs!

Válasz

Dürvángerné Gál Magdolna üzente 12 éve

A g-portál oldalamon bal oldalt futó információk közt egyenesen a lencse formához hasonló csiszolófejet találod..:)
http://tojasdiszites.gportal.hu/

Válasz

Bata Zsuzsanna üzente 12 éve

Kedves Magdolna! Nagyon szépen dolgozik, és nagyon ügyes gratulálok. Azt szeretném csak kérdezni hogy az a másik furoszárat a mit a virágok szirmaihoz használ azt hol tudnám beszerezni vagy annak mi a pontos neve vagy száma? Elöre is köszönöm.

Válasz

szász zsuzsanna üzente 12 éve

Ez valami gyönyörű.Én éppen most vettem egy garvírozó készletet,és szeretnék én is ilyen szép dolgokat készíteni vele.Remélem idén húsvétra már menni fog.

Válasz

Parázsó Viktória Ágota üzente 12 éve

Kedves Magdolna hálás köszönetem az információért és szerintem sokan mások is nagyon örülnek hogy ha eddig nem tudtak ilyen tojásokat beszerezni.
Vicky

Válasz

Parázsó Viktória Ágota üzente 12 éve

Kedves Magdolna!
Én most kezdtem el foglalkozni a tojás csipkézéssel csak kipróbálás szinten de csak gratulálni tudok a munkáidhoz és a türelmedhez. Sajnos itt a környékünkön nem igazán tudok más tojást beszerezni csak tyúk tojást és azzal meg is szenvedtem. 20 tojásból 10 összetört és többnyire pont amikor már végeztem volna vele. Szóval gratulálok a csodás tojásokhoz és példádat követve én is gyakorolni fogom csak a türelmem tartson ki :D
Vicky

Válasz

Dürvángerné Gál Magdolna üzente 12 éve

Vendég voltam az M1 Tv TEADÉLUTÁN c. műsorában...
http://videotar.mtv.hu/Videok/2011/04/21/18/Husveti_tojas_kulonlegessegek.aspx

Válasz

Soós Mária üzente 13 éve

Szia Magdolna! Nagyon szépen köszönöm a linket amin végig tudtam nézni a műsort.

Válasz

Által Anikó üzente 13 éve

Megkerestem a műsort, és megnéztelek Magdolnám! Mire végignéztem, már be is linkelted mindenhová! :-) Gratulálok, szép műsor volt!

Válasz

Dürvángerné Gál Magdolna üzente 13 éve

Vendége lehettem a Duna Tv délelőtti magazinjának. 3x szólaltatott meg a műsorvezető, a csipketojásokról kérdezgetett. Íme a link, ha szívesen bele kukkantanál:
http://www.dunatv.hu/musor/videotar?vid=695541&pid=615433

Válasz

Soós Mária üzente 13 éve

Szia Magdolna!
Febr.21-én néztem a Duna Tv adását és láttam az ügyességedet,csak azt nagyon sajnálom, hogy a műsor vezetőt nagyon zavarta a géphangja. Ne aggódj engem nem zavar és többször is megnézem a technikádat.
Puszi Soós Mária

Válasz

Dudek Ildiko üzente 13 éve

jaj de kár, hogy nincs duna tv-m, ide nem fogod majd felrakni az interjút?

Válasz

Soós Mária üzente 13 éve

Szia Magdolna!
Olvastam,hogy meghívtak a tv-be,hogy bemutasd ÜGYESSÉGEDET, amihez szívből gratulálok. Valószínű,ha élőadás akkor még azon a napon adásba fogsz kerülni,amit sajnálok, hogy nem tudom megnézni az adást, legfejlebb a technikát hívom segítségül és felveszem és csak este fogom kazettáról megnézni.
Sok Puszi Neked!

Válasz

Dürvángerné Gál Magdolna üzente 13 éve

Febr.21.-én de.10-11 óráig a Duna Tv Családbarát magazinban élő adásban tudom megmutatni. Meghívtak csipketojást faragni, érdekesség képpen.

Válasz

adam marta üzente 13 éve

Szia Magdolna! Nagyon köszönöm a gyors válaszodat, kipróbáltam a hypos oldatot, nagyon tuti, gyönyörű lett a tojás. Igazi sikerélményt jelentett, hiszen a hártya kaparásával számtalan tojást eltörtem. Nagy boldogság ez nekem, úgyhogy még egyszer nagyon köszönöm! Azonnal megnéztem az oldaladat a gportálon, le a kalappal, nagyon ügyes vagy. Mind az áttört, karcolt és festett tojásaid csodálatosak. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra és, hogy ilyen segítőkész emberek között lehetek. Baráti üdvözlettel: Márti

Válasz

Soós Mária üzente 13 éve

Szia Magdolna!
Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen hamar válaszoltál és ötletet adtál a strucc tojás megmunkálásához. Én minden ötletet elfogadok, ugyanis azért fordultam hozzád segítségért. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm. Ha sikerül a munkám értesítelek róla.
Sok puszi Neked.

Válasz

Dürvángerné Gál Magdolna üzente 13 éve

Helló Márta!
Biztatlak, csak így tovább.! Ha neked gondot okoz a belső hártya, az azt bizonyítja, hogy nagyon ügyes vagy, nekiláttál, és megcsináltad!! GRATULA!!!!!
Készíts egy tálba feles oldatot, hippó-víz keverékét. Ebben a hippós vízben 12-24 óra alatt kiázik a belső hártya, eltűnik, csak a szép tiszta felület, és minta marad.Időnként egy pálcával forgasd meg.Hajrá!
Hagondolod, nézz körül az oldalamon:
http://tojasdiszites.gportal.hu/

Válasz

Dürvángerné Gál Magdolna üzente 13 éve

SZia Marika!
Ha elfogadod az ötletem, akkor a strucctojásodat rajzold előre, valami neked tetsző dekorral. Utána fogj egy fúrót, és kényelmesen, türelmesen egyenletes távolságokban apró lyukakkal pontozd ki. Gondolj arra, mikor az előnyomott hímzésekhez a mintasablont lyukasszák. Ez a módszer biztonságos, és meglátod elsőre elégedett leszel vele! Ügyelj arra, hogy ne érjenek egymásba a lyukak, ne olvadjon kettő össze, mert az feltűnő hiba, kiugrana.

Válasz

adam marta üzente 13 éve

Kedves Magdolna! Többször megnéztem a videót, a gyönyörű munkáidat. Én is próbálkozom tojás gravírozással több-kevesebb sikerrel. Sajnos többször előfordul, hogy az elkészült tojás az utolsó pillanatban törik el. A problémám még az, hogy a gravírozás után nagyon "szálkás" a tojás a belső hártya miatt. Nagyon megköszönném, ha tudnál adni tanácsot, hogyan lehet ezt megszüntetni. További kellemes gravírozást, jó egészséget kívánok: Márti

Válasz

Soós Mária üzente 13 éve

Szia Magdolna!
Nagyon sűrűn megnézem mostanában a képeidet, ugyanis ha elmúlik a farsank lehet készülődni a húsvétra és nayon szépek a munkáid és remek ötleteket lehet tanulni tőled. Kaptam ugyan is kettő strucc tojást, amire ötleteket keresek hogyan díszítsem. Valami nagyon szépet szeretnék belőlük készíteni.
Addig is puszi és szép napot kívánok.
Soma56

Válasz

Dürvángerné Gál Magdolna üzente 13 éve

A gravírozószárak Dremel tartozékok, Bosch-Dremel szaküzletekben keresd.

Válasz

Dürvángerné Gál Magdolna üzente 13 éve

Csak legyen türelmed ,ne is add fel! Menni fog biztosan, nem olyan ördöngős!

Válasz

Soós Mária üzente 13 éve

Csak gratulálni tudok.
Nagyon sokat lehet tanulni a látottak alapján.
Szeretném viszont megkérdezni, honnan lehet beszerezni a pici kerek vágófejet.
Nagyon jó egészséget.
Soma

Válasz

Kövér Ildikó üzente 13 éve

Szia!
Nagyon szépek a díszített tojások,gratulálok ügyes vagy.Csak tanulni tudok Tőled!
Amit én készítettem eddig az vagy a kukába végezte,mert széttörött vagy nem mutattam meg senkinek.Az üvegre már jobban tudom irányítani a gépet.De gyakorlom majd nem adom fel! Ildi

Válasz

Vargáné Ildi üzente 13 éve

Örülök, hogy már a név mellé arcot is tudok párosítani, nagy tisztelőd
Ildi

Válasz

Dürvángerné Gál Magdolna üzente 13 éve

Köszönöm szépen a kedves, elismerő szavakat mindenkinek!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Én nem ötöst hanem tizest adnák érte. Köszönöm hogy megmutadta,tanultam belöle,ön nagylelkü és segitökész ember.Nagyon szép munkájai vannak.

Válasz

lengyel géza üzente 13 éve

Kedves Magdolna ! Gratulálok a MÜVÉSZETÉHEZ... Sok örömet kivánok ezekhez az igényesen kivitelezett alkotásokhoz. És sok vevőt. : Géza

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon ügyes,köszönöm hogy bemutatta a munka folyamatot,majd megpróbálom,de most virág szezon van.

Válasz

Horváth Natália üzente 13 éve

Kedves Magdolna! Üdvözöllek a közösségben! Hát a képeidet nézve azt hiszem, mi is tanulhatunk töled!

Válasz